Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Мениджърска програма за млади таланти "Аз съм Лили 2024"

Отрасъл
Продажби и търговия
Вид
Стаж
Публикувана на
08.05.2024 00:00:00
Фирма 
Град
Русе 
Държава
България 
Лице за контакти
Даниела Пешлова 
Телефон
+359 2 963 31 74 
e-Mail


Описание

Привет, Бъдеще!
Ние от „Лили“, отваряме вратите си за теб и желанието ти да се учиш, да се развиваш и да блеснеш с възможностите си! Бъди част от ЕКИП! Предизвикай се! Открий таланта си и бъди себе си по най-добрия начин!

Какви са целите на програмата?

 • Да работим заЕдно за изграждането на професионалисти в различни бизнес направления;
 • Да си бъдем взаимно полезни
 • Да се потопим в здравословна бизнес среда и да плуваме смело в симбиоза с образованието;
 • Да срещнем теорията с практиката и да ги превърнем в неразделни приятели!

Какво можем да ти предложим?

 • Ще ти предоставим програма, с конкретни цели и стъпки на действие, които ще извървим ръка за ръка;
 • Ще работиш в доказан и утвърден екип от хора, с богат и доказан опит в сферата на търговията, на които не им липсва и чувство за хумор
 • Ще се запознаеш в детайл с бизнес културата на работа в „Лили“;
 • Предлагаме 6-месечен стаж с трудов договор и атрактивно месечно възнаграждение + ежемесечни ваучери за храна на стойност 200 лева.
 • Работим здраво, но знаем и как да отпускаме – предоставяме 5 дни неплатен отпуск за периода на стажа.
 • Предлагаме оферта за постоянна позиция, след успешно завършена програма.

Ти си подходящ кандидат, ако:

 • В момента си последен курс или скоро си завършил университет;
 • Искаш да видиш как теорията се превръща в практика и работи за теб;
 • Познаваш и ползваш Microsoft Office /Word, Excel и PowerPoint/;
 • Общуваш открито, отговорен си и обръщаш внимание на детайла;
 • Имаш мерак да се учиш и развиваш в реална бизнес среда;
 • Интересува те търговията и желаеш да работиш в популярна международна компания.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, съгласно ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за подбор на персонал. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Кандидатствай тук: https://www.jobs.bg/job/7389883

-          професионално обучение

-          възможност за постоянен трудов договор

-          възможност за 5 дни неплатен отпуск

-          200 лв. ваучери за храна

-          работа в сърцат и амбициозен екип

 

 


Квалификация

Привет, Бъдеще!
„Лили Дрогерие“ хвърля ръкавицата на младите таланти

Търговската верига набира студенти и наскоро завършили за Мениджърската си програма за млади таланти

 

София, 07.05.2024 г. С ведра усмивка и с убеждението, че пролетта е ново начало „Лили Дрогерие“, една от водещите търговски вериги за козметика и битова химия с над 100 магазина в цялата страна, хвърля ръкавицата на амбициозни младежи, решени да се развиват професионално в областта на модерната търговия. Записването за тазгодишната Мениджърска програма за млади таланти*2024 започна, стъпвайки на огромния успех на миналогодишното издание на стажантския формат.

 

Хей, кариерният старт при нас е суперски!

„Лили Дрогерие“ очаква студентите последна година и наскоро дипломиралите се в своята Мениджърска програма за млади таланти 2024, която се провежда в София. Тя предвижда 6-месечен стаж с трудов договор и конкурентно месечно възнаграждение, както и възможност за постоянна позиция след успешното завършване на програмата. Целта на стажа е да срещне теорията с практиката и да осигури здравословна бизнес среда за професионален старт.

 

Имаме ясен план, ще ти хареса!

Тази година провеждаме стажантската си програма за втори път –развиваме се и гледаме напред заедно“, споделят от Лили Дрогерие. „На нашите млади избраници ще предоставим план с конкретни цели и стъпки за действие, които ще извървим ръка за ръка. Стажантите имат шанса да работят в доказан и утвърден екип с богат опит в сферата на търговията. За тях ще е особено ценно, че ще опознаят в подробности бизнес културата на работа в „Лили Дрогерие“.

 

Ето какво споделиха талантите, преминали през стажа на „Лили Дрогерие“:

 

Десислава: „Мениджърската програма не само ми позволи да вникна в работния процес на една голяма компания, а и да опозная и себе си. Даде ми възможност да развия свои качества, за които дори и не подозирах. Научих се на отговорност и работна дисциплина. Но освен работа, по време на програмата имаше и много забавни моменти. Запознах се с чудесни хора и осъзнах колко е важно човек да умее да комуникира с другите. Благодарна съм, че от една билборд реклама, която видях на улицата съвсем случайно, успях да стана част от семейството на „Лили Дрогерие“.

 

Илияна: Желанието, което ме накара да кандидатствам за Мениджърската програма на „Лили“, e именно възможността да се докосна до една голяма компания, ориентирана към даване на знания и умения за младите хора, предоставяйки им възможност за успешен старт в „Живота на кариерата“. Несъмнено за себе си направих правилния избор със започването на стажа. От своя страна, това ме направи още по-благодарна, щастлива и оценена, предвид предложението да продължа работа в компанията и след стажантския период. Тази програма е преживяване, което ще остане незабравим отпечатък за мен.“

 

Хайде, смело – към бъдещето!

Условията за участие и формата за кандидатстване са изложени тук. Заявки могат да бъдат изпращани до 15.06.2024 г. Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност съгласно Закона за защита на личните данни. Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю с екипа на „Лили Дрогерие“.

 

 


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"