Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Одитор качество доставчици

Отрасъл
Производство
Вид
Пълен работен ден
Публикувана на
09.08.2019 00:00:00
Фирма 
Град
Русе 
Държава
България 
Лице за контакти
Анна Димитрова 
Телефон
082 810 560 
e-Mail


Описание

Производствената фирма „Строително оборудване“ ЕООД, гр. Русе е основана през 1987г., като предприятие за хидропробивна техника. През периода 2005-2018г., фирмата е част от шведската Група Атлас Копко, която през годините инвестира интензивно в строежа на нови производствени мощности, оптимизация на производствения процес и обогатяване на гамата на произвежданите изделия. От началото на месец февруари 2018г. фирмата е придобита от шведската Група Хускварна.
 Основите дейности на фирмата са дизайн, разработване и сглобяване на лека трамбоваща техника, техника за бетонни повърхности и подове, ръчна хидравлична техника за строителството - като чукове, захранващи хидравлични станции, помпи, резачки, машини за ядково пробиване.

Търсим да назначим Одитор качество доставчици.

Основни задължения:

  • Посещава съществуващите доставчици на фирмата с цел контрол на практиките по осигуряване на качеството съгласно технологичните изисквания на фирмата, както и тези свързани с околната среда и социалната политика.
  • Посещава потенциални за фирмата доставчици, с цел оценка на техния потенциал по отношение на технико-технологичните възможности на производствените им бази и машинните паркове.
  • Обобщава и проследява протоколите за входящ контрол и работи съвместно с доставчиците, инспекторите по качество и конструктори, с цел изясняване и отстраняване на съществуващите проблеми и дава препоръки за подобряване на съществуващите процеси.
  • Поддържа обратна връзка с доставчиците и своевременно ги информира, относно настъпили промени в документацията и производствените процеси.
  • Изготвя докладни и анализи до съответните заинтересовани фирмени отдели, относно направените наблюдения по отношение възможности и наши очаквания от страна на доставчиците на фирмата.

Изисквания:

  • Висше техническо образование - Машинен инженер
  • Предходен опит или основни познания в областта на машиностроенето, електротехниката, материалознание, механичната обработка на детайли, термообработка, режими и методи на заваряване, познания за покрития лаково-бояджийски и полимери
  • Умения за разчитане на чертежи и технико-технологична документация
  • Познания и опит в работата със стандарти за управление на качеството, околна среда и безопасни условия на труд от сериите ISO 9001, 14001, OHSAS
  • Английски език
  • Активен шофьор

Ние предлагаме: Много добро възнаграждение; Годишен бонус, на база лични и фирмени цели; Преразглеждане на заплатите веднъж годишно; Въвеждащо обучение; Възможности за кариерно развитие

Допълнителни придобивки: Безплатен обяд и транспорт; Медицинска застраховка; Карта за спорт; Подаръчни ваучери за Коледа; Фирмени партита; Динамична и приветлива работна атмосфера; Модерни офис помещения; Еднократна сума при преместване от друг град

Документи за кандидатстване: Мотивационно писмо на английски език; Автобиография на английски език

Моля имайте предвид, че ще се свържем само с одобрените по документи кандидати.

Адрес: бул. Тутракан №100, п.к. 504, гр. Русе, 7000

Телефон: 082 810 560

http://www.husqvarnacp.com

 


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"