Русенски университет
"Ангел Кънчев"

стажантска програма „ЕГНАТИЯ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

Публикувана на
20.01.2020 12:44:44
Фирма
Град
Русе
Държава
Бълагрия
Телефон
082/888 425
e-Mail
WEB-сайт


Новата стажантска програма на „ЕГНАТИЯ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е предназначена за специалисти по инсталация/конфигуриране и цялостен инженеринг на телекомуникационно оборудване. Програмата предлага възможност на активни и мотивирани млади хора да надградят и разширят своите знания и практически умения в реална среда.

Стажантската програма е целогодишна, платена и продължителността й е съобразена с индивидуалните предпочитания и резултати на всеки стажант. Компанията търси отговорни, креативни, и инициативни млади хора, които желаят да се реализират професионално в сферата на строителството и телекомуникациите и биха искали да натрупат практически опит в тази дейност, като разбира се, разполагат с нужното свободно време (студенти в края на обучението си или завършили семестриално).

При успешно завършване на програмата, участниците получават сертификат и възможност за назначаване на постоянен трудов договор и развитие като част от екипа на „ЕГНАТИЯ“.

Повече от 18 години е водеща компания в сферата на строителството и телекомуникациите на българския пазар, част от международна група предприятия. Дружествата от Група „Егнатия“ осъществяват икономическа дейност в 10 европейски държави, в партньорство с лидерите на телекомуникационния пазар като Huawei, Nokia A1, Telenor, Vodafone, T-Mobile, ZTE, Ericsson, Wind и др. като са доказан доставчик на качествени услуги на европейско ниво.

При интерес от Ваша страна, можете да се свържете с представител на компанията:

моб. тел: +359 896 82 00 93,

 Е-mail: office@group-egnatia.comОбратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"