Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Витте Аутомотив България ЕООД

Дейност
ВИТТЕ Аутомотив е основана преди повече от 115 години в град Фелберт, Германия, където и до днес е централното управление на компанията. Освен четирите фабрики в Германия в останалата част на Европа, компанията ВИТТЕ Аутомотив е представена и в България, Чехия и Франция. Всички добре познати марки автомобили включват продукти на ВИТТЕ. С иновативни решения и технологично ноу-хау ВИТТЕ от много десетилетия е търсен партньор за своите автомобилни клиенти от цял свят. За тях са разработени и произведени множество заключващи и оперативни системи, както и панти, устройства за седалки и камерни модули.
Описание

От 2010 г. ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД започна производство в гр. Русе. През 2014 г. отвори врати чисто нова промишлена сграда, която бе отличена с награда "Сграда на годината". В момента персоналът наброява повече от 800 души, а прогнозите са за разрастване на производството. Над 70% от работещите в компанията са под 40 годишна възраст. За да отговори на нарастващите поръчки на клиентите, компанията разкри стотици нови работни места за гр. Русе и региона.

Какво ви предлагаме

Отлични възможност за професионално и личностно развитие

Стабилна и перспективна работна среда

Мотивиращо заплащане, прозразчност и коректност, социален пакет

Изключително чиста работна среда

Възможности за командировки в чужбина

Чувство за принадлежност към ВИТТЕ – събития, спортни отбори и др.

Начин на кандидатстване

Ако искате да станете част от нашия екип, не се колебайте! Интересът си за работа може да заявите като изпратете своята автобиография на e-mail: hr@witte-automotive.bg

Facebook: WITTE Automotive BG

За контакт
Адрес
7009 Русе ул. Индустриален парк 19
Град
Русе
Държава
България
Телефон
+359 82 81 63 75
0879 299102
e-Mail
WEB-сайт


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"