Русенски университет
"Ангел Кънчев"

ТЕСИ ООД

Дейност
Ние инвестираме в хората и новите технологии и създаваме бъдещето днес! Сред основните цели пред TESY е да бъде предпочитан работодател не само в България, а и на международно ниво. За реализацията на този стремеж е изработена корпоративна стратегия и инвестиционна програма, която да изпълни намеренията на компанията, свързани с утвърждаване на практики и политики, които да са с фокус върху управлението на човешките ресурси. Част от тези мерки са свързани с инвестиции в младите хора като се подпомага тяхното кариерно ориентиране и успешен старт в кариерата.
Описание

За TESY

ТЕСИ ООД е част от Фикосота холдинг и има пет завода - три в Шумен и два в Смядово. Компанията е най-големият български и водещ европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и отоплителни уреди за дома. С иновативния си подход към пазара и продуктите, с динамично развиващ се екип от високо мотивирани специалисти, понастоящем ТЕСИ реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента. Фирмата продължава своето развитие в посока към увеличаване на производствения си капацитет и лансиране на нови продуктови линии. Основна цел пред ТЕСИ  за следващите 3 години е да се утвърди като третия най-голям производител на електрически бойлери в Европа. 

TESY в цифри

- Продажби в над 50 държави на 4 континента

- 750 служители

- 5 завода

- Top 4 производител на електрически бойлери и отоплителни уреди в Европа

- 3 главни продуктови категории - електрически бойлери, електрически отоплителни уреди, комбинирани и индиректно загрявани високообемни бойлери

Ръководство
Управител
Жечко Кюркчиев
За контакт
Адрес
Шумен, бул.Мадара 48
Град
Шумен
Държава
България
Телефон
054/ 859 111
054/ 859 168
e-Mail
WEB-сайт


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"