Русенски университет
"Ангел Кънчев"

JobTiger

Дейност
Предлагаме пълен набор от услуги в областта на човешките ресурси – подбор на персонал, обучения, кариерно сътрудничество. Услугите ни са базирани на Интернет технологиите, което доказано повишава тяхната ефективност и са предназначени за всички физически лица, които търсят промяна в своята професионална кариера, агенции за подбор на персонал, както и компании, предлагащи работни места. Вторият ни основен предмет на дейност са Интернет технологиите и интегрираните ИТ решения за управление на база данни и информационни уеб сайтове.
Описание

JobTiger е HR компания и кариерен сайт. С повече от 13 години опит и международно ноу-хау, компанията доставя пълен набор от услуги по подбор на персонал на най-високо ниво.

През 2000 г. JobTiger стартира първата професионална уеб базирана платформа за търсене на работа в България и към момента работи с повече от 23 000 български и международни клиенти. В базата от данни на компанията има повече от 325 000 регистрирани потребители във всички икономически сектори, на различни етапи от своето кариерно развитие – от студенти и талантливи младежи до уважавани професионалисти. Компанията също така отдава персонал под наем, провежда трудови консултации, както и HR и мениджмънт одит.

През годините, JobTiger разшири дейността си, организирайки събития, обучения и тийм билдинги. Компанията е организатор на редица HR и бизнес събития, както и на най-големия кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата“. JobTiger е инициатор и зa създаването и на кариерните центрове в почти всички български университети, с които компанията си сътрудничи и в момента, предлагайки на студентите възможност за успешен старт в кариерата.

През есента на 2011 г. JobTiger стартира първата социална платформа за студентски клубове по интереси - Kosher.bg. А в началото на следващата година компанията стартира и първия видео медия портал - www.JobTiger.tv. Година по-късно, JobTiger придоби 50% от Audit Advice Associates (AAA) – компания, специализирана в HR одит.

 

Ръководство
Управител
Светлозар Петров
За контакт
Адрес
ул. Цар Симеон 53 1000 София България
Град
София
Държава
България
Телефон
+359 2 49180 00
+359 2 49180 10
e-Mail
WEB-сайт


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"