Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Adecco Bulgaria

Дейност
Адеко стартира дейност в България през 2005 г., във времена на социални промени, търсещи дефиницията на концепцията за „персонал“. Оттогава, Адеко допринася чрез международната си експертиза, която помага за еволюцията от „работна сила“ към „персонал“.
Описание

Адеко Груп е световен лидер в областта на човешките ресурси. С над 31 000 служители на пълно работно време и мрежа от над 5 000 клона в повече от 60 страни, ние предлагаме богата гама от услуги и се грижим за нуждите на над 100 000 клиенти всеки ден.

Услугите, които предлагаме са в много широк спектър – за подбор на персонал и временно/перманентно управление на персонал, улесняване на кариерните преориентации и развитието на талантите, както и консултиране и аутсорсинг.

Централата на Адеко е базирана в Цюрих, Швейцария и е записана във Fortune Global 500, както и в SIX Swiss Exchange.

В свят, който постоянно се променя, Адеко е един от основните фактори, оказващи влияние върху процеса за подбор на персонал. Ние подхождаме към пазара по два начина, като отговор на увеличаващото се търсене за едновременно гъвкава и специализирана работна сила, както следва:

За тези позиции, които изискват общи способности, изготвяме персонализирани решения на клиентите си, фокусирайки се върху нашата експертиза в индустрията и оптимизацията на цени. Това включва и осигуряването на приемственост и дългосрочни връзки със служителите.

За да отговорим на търсенето на технически персонал, ние имаме експерти по подбор, които могат да идентифицират най-подходящите служители. Нашата цел е да осигурим приемственост на работното място, за да могат служителите ни да подобрят уменията си и да получат допълнителни квалификации.

Независимо от подхода ни, нашата основна цел е да достигнем оперативно отличие, непрекъснато нарастване на експертизата ни и постоянно предлагане на експертни услуги.

Като глобален лидер в областта на човешките ресурси, ние сме наясно с факта, че традиционните модели на подбор се променят с годините. Това е причината да окуражаваме сегашните и бъдещите поколения да приемат тази промяна като шанс да уловят възможностите, които утрешният ден предлага и да станат част от нашата компания, за да могат активно да допринесат на професионалния си успех.

Ръководство
Управител
Dimitar Ivanov
За контакт
Адрес
Гр. София
Град
1766 Sofia, Mladost 4 Business Park Sofia, Building 11A, Floor 2
Държава
България
Телефон
+359 2 489 83 24
+359 884 296 041
e-Mail
WEB-сайт


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"