Русенски университет
"Ангел Кънчев"

"Ем Джи консулт Ейч Ар" ООД

Дейност
MG Consult HR е консултантска компания, специализирана в областта на организацията и управлението на човешките ресурси. Ние предлагаме широка гама от услуги в областта на организацията, управлението и развитието на човешките ресурси в компаниите: организационно консултиране, подбор, хедхънтинг, оценка на персонала, изграждане на системи за мотивация, кариерно консултиране и други. MG Consult HR е агенция за подбор на персонал с регистрация за извършване на посредническа дейност в България №1703 от 18.03.2014г., валидна до 18.03.2019г. и с регистрация за извършване на посредническа дейност по наемане за работа за други държави - Удостоверение №1854/26.02.2015г. , с безсрочна регистрация.
Описание

MG Consult HR Ltd е консултантска компания, специализирана в областта на човешките ресурси. Ние предлагаме широка гама от услуги в областта на организацията, управлението и развитието на човешките ресурси в компаниите: организационно консултиране, подбор, хедхънтинг, оценка на персонала, изграждане на системи за мотивация, кариерно консултиране и други.

Успешният опит в реална бизнес среда на екипа ни от професионалисти е гаранция за ефективност. Предлагаме на нашите клиенти индивидуални услуги (кариерно консултиране), групови обучения (кариерно и професионално ориентиране) и услуги на корпоративно ниво (организационно консултиране и рекрутмънт). 

Ние сме надежден и лоялен партньор за бизнеса.

Подпомагаме реализирането на бизнес идеите на предприемачите, като представяме най-подходящите мениджъри и експерти за екипа.

А сертифициран кариерен консултант, съдейства за намирането на Вашите най-добри решения за професионалното развитие.

MG Consult HR е агенция за подбор на персонал с регистрация за извършване на посредническа дейност в България №1703 от 18.03.2014г., валидна до 18.03.2019г. и с регистрация за извършване на посредническа дейност по наемане за работа за други държави - Удостоверение №1854/26.02.2015г. , с безсрочна регистрация.

Ръководство
Управител
Маргарита Германова
За контакт
Адрес
ул. Неразделни №3
Град
София
Държава
България
Телефон
02 820 5653
e-Mail
WEB-сайт


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"