Русенски университет
"Ангел Кънчев"

"Бадер България" КД

Дейност
Кожата е един от най-старите и многообразни материали познати на човечеството. Като един от главните производители на първокласна кожа за автомобилната индустрия, в BADER развиваме и произвеждаме изтънчен естествен материал повече от 150 години.
Описание

„Otto Bader Horse Leather Factory“ е създадена през 1872 година в Гьопинген като компания за щавене на кожа за обувки, която по-късно специализира в производството на кожена тапицерия за мебели. Това поставя основата на днешния лидер в производството на кожа за автомобилния пазар. Качествената ръчна изработка и високия стандарт на работата и материалите са много повече от дългогодишни традиции в BADER. Те са водещите принципи и ценности, на които фамилията Бадер държат и до ден днешен. Компанията е ръководена от четвъртото и петото поколение на фамилията.
BADER има над 12 100 служители в 11 модерни съоръжения, разположени на 5 континента. Общо около 16 750 кожи от добитък дневно биват произвеждани за автомобилната индустрия. Тук иновативните идеи се преобразуват в проекти; продуктите и процесите се изследват и разработват; и кожените компоненти се произвеждат.Ръководство
Управител
За контакт
Адрес
ул. Проф. Димитър Баларев 9
Град
Русе
Държава
България
Телефон
+359 889 291 925
e-Mail
WEB-сайт


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"