Русенски университет
"Ангел Кънчев"

СТАЖАНТ В СЕРВИЗЕН ОТДЕЛ

Отрасъл
Продажби и търговия
Вид
Стаж
Публикувана на
21.06.2018 00:00:00
Фирма 
Град
Русе 
Държава
България 
Лице за контакти
Кремена Димитрова 
Телефон
+359 888 233483 
e-Mail


Описание

Тайтън Машинъри България ЕАД е лидер на българския пазар в продажбата на високо технологични машини за земеделие и строителство и официален вносител на трактори и зърнокомбайни с марка Case IH, прикачен инвентар с марки Kverneland и Vaderstad и строително оборудване Case Construction.
Тайтън Машинъри България предоставя на клиентите си най-добрите решения, оригинални резервни части и сервиз и разполага с изградена мрежа от продажбено-сервизни центрове и мобилни сервизи в София, Стара Загора, Монтана, Плевен, Добрич, Русе и Бургас.

ТАЙТЪН МАШИНЪРИ БЪЛГАРИЯ ЕАД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ СТАЖАНТ В СЕРВИЗЕН ОТДЕЛ
Вие сте завършили средно или висше образование, притежавате квалификация и търсите силен старт на кариерното си развитие. Обичате предизвикателствата и динамиката и сте готови да приложите на практика Вашите знания и умения. Тогава заповядайте при нас! Ние вярваме, че всеки добър служител познава детайлите в работата, защото е извървял пътя заедно с най-добрите.

Имате възможност да стартирате с трудов договор за стаж, като Ваши сътрудници ще бъдат нашите отлични специалисти в различните офиси на компанията в страната.
Като част от екипа ни ще имате възможност да преминете през:
От 6 до 12 месечна практическа работа в съответния филиал за запознаване с нашата сервизна дейност.

Критерии към кандидатите:

  • Завършено средно или висше образование, с придобита квалификация в сферата на земеделието.
  • Никакъв трудов стаж
  • Мотивирана личност, с голямо желание за развитие в сферата на сервизната дейност, електротехника и диагностика.
  • Изискване за работно ниво на английски език

Нашето предложение:

При нас ще имате възможност да разгърнете целия си потенциал, да поемете отговорни и атрактивни задачи. Ще се радвате на добро стартово възнаграждение и при отлично представяне, след завършване на стажантския договор – предложение за постоянна работа и допълнителен социален пакет. Ще имате възможност за развитие и участие в нашите вътрешнофирмени обучения. Предлагаме мотивираща работна атмосфера, уважение и конструктивна обратна връзка.

Ако сме предизвикали Вашето внимание, моля да ни изпратите автобиография за кандидатстване на имейл: kremena.dimitrova@titanmachinery.bg

Вашата кандидатура ще бъде разгледана при пълна конфиденциалност, като само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю. Личните данни, които доброволно предоставяте ще се обработват в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и Общия регламент.

Подаваме Ви ръка за едно успешно начало!

Страхотно място, където работим в екип помежду си и с нашите партньори.

Конкурентни заплати и придобивки, възможности за професионално и личностно развитие, които ни разграничават на пазара и създават добавена стойност за клиентите ни.

Заплата 700 BGN (Бруто)

 


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"