Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Системен оператор в колцентър

Отрасъл
Телекомуникации
Вид
Пълен работен ден
Публикувана на
14.09.2020 00:00:00
Фирма 
Град
Русе 
Държава
България 
Лице за контакти
Нетуъркс 
Телефон
082 500 003  
e-Mail


Описание

Ние сме NETWORX - ние правим нещата малко по-различно. Работим много, но в края на деня виждаме реален резултат от нашата работа. И знаем, че нашият принос ИМА ЗНАЧЕНИЕ! Не сме капки в морето. Ние създаваме разлика!
Ако търсиш работа с кратко работно време, не много ангажименти и спокойствие - тогава вероятно не сме добър избор за теб.
Но ако искаш да дадеш своя принос, ако искаш да започнеш скромно, но да виждаш как напредваш ден след ден, да се преборваш с трудностите и това да ти доставя удоволствие... Ако искаш да учиш и да "крадеш занаят" от най-добрите, тогава може би си струва да опиташ при нас.

Изисквания към кандидатите:
1. Отлични комуникативни умения. Правилен говор и правопис.
2. Познания в областта на компютърните мрежи (LAN) и архитектурата им е голям плюс.
3. Много добри умения за работа с Интернет приложения и мрежи, начинът им на функциониране, с цел съдействие при решаване на проблеми.
4. Умения за разрешаване на проблеми в движение и под напрежение. Техническа грамотност и аналитично мислене са голям плюс.
5. Личен критерий за добре свършена работа.

Основни задължения на системния оператор:
1. Да разговаря с клиенти (на по-късен етап и с техници) на фирмата, с цел въвеждане на информация във вътрешно-фирмена база данни.
2. Да решава своевременно проблемите на клиентите по телефон/чат/email/Viber или да регистрира посещение от техническо лице след извършена пълна диагностика на проблема.

Ние предлагаме:
1. Добри условия за работа и възможност за професионално развитие
2. Заплащане на базата на постигнатите резултати, не по-малко от 800 лв. чисто, средно около 1100 лв., а тези, които напредват бързо - 1500 лв. и повече!
3. Непрекъснато обучение и възможност за повишаване на квалификацията.

Работно време:
5-6 дневна работна седмица, като 6-тият ден е пожелание, с по-високо заплащане. Работата е на смени, като почивните дни са плаващи според график.
Бонуси от 100 до 500 лв, които се определят от системата - брой приети обаждания, компетентност (отговор на въпроси), грижа за техниката и фирмените активи, оценка от клиенти и т.н.

 

Месторабота Русе;

Подходяща и за кандидати с малък или без опит;

 


Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"