Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Проучване на Карлсберг България АД

Публикувана на
17.10.2018 11:29:22
Фирма
Град
София
Държава
България
Телефон
+ 359 2 44 01 360
0800 11 500
e-Mail
WEB-сайт


Плановете на Карлсберг като Компания са да въвлече максимално студентите в изграждането на новата стажантска програма с насоченост Производство.

На база споделеното до момента и от името на Карлсберг България АД с радост споделяме с Вас кратко проучване – анкета, насочена към студентите, която можете да достъпите на следващия линк: https://www.surveymonkey.com/r/DBCTRKZ или чрез QR code:

[cid:image002.jpg@01D465FA.B4575A40]

Анкетата може да се достъпи съвсем свободно през мобилни устройства и отнема не повече от 4 минути за попълване.

Целта на това кратко проучване е да стартираме „разговор“ със студентите и да получим тяхната гледна точка за най-подходящата структура на стажантска програма. Тази обратна връзка ще ни помогне да предложим съвременна и предизвикателна структура, продължителност и съдържание на програмата, като едновременно с това осигурим, че тя е максимално полезна на учебния процес. Вярваме, че този „диалог“ е един от подходите, чрез които заедно ще започнем да градим така необходимите и полезни на всички ни партньорски взаимоотношения: бизнесът да бъде близо и да подпомага по правилния начин образователния процес.

Анкетата ще е достъпна до петък, 2ри ноември, 2018 г., и веднага след обработка на резултатите ще споделим официално с Вас актуализираната стажантска програма на Карлсберг България с насоченост Производство.

Предварително благодарим за подкрепата и съдействието.Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"