Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Mеждународно състезание, търсещо решения на проблеми в областта на устойчивото развитие

Публикувана на
21.11.2018 12:34:23
Фирма
Град
Русе
Държава
Бълагрия
Телефон
082/888 425
e-Mail
WEB-сайт


Международното състезание цели намирането на проекти, насочени към решаването на проблеми в областта на устойчивото развитие.

1. Споделете в платформата вашата идея, а най-добрите 10 ще имат възможност да представят своята на международна конференция и да получат подкрепа при изпълнението й. Трябва да посочите как вашата идея може да бъде имплементирана в решаването на устойчив проблем в един от POWER градовете - Leicester, Milton Keynes, Jerusalem или Sabadell, и в друг град по ваш избор. Проектът може да бъде свързан със създаването на приложение, образователен или информационен проект, ново устройство, което помага да следите вашата енергийна консумация, и всичко останало, което би помогнало на обществото.
2. Ако нямате ваша идея, споделете вече работещ проект в областта на устойчивото развитие, за който знаете и бихте искали да видите и в друг град.
3. Гласувайте и коментирайте идеите, които най-много са ви харесали, за да им помогнете да бъдат усъвършенствани, и можете да спечелите награда за най-активен потребител.

Краен срок – наближава

За повече информация -http://www.power-contest.org/Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"