Русенски университет
"Ангел Кънчев"

Безплатен семинар Предприемач на работното място

Публикувана на
18.10.2018 09:44:39
Фирма
Град
Русе
Държава
Бълагрия
Телефон
082/888 425
e-Mail
WEB-сайт


Агенцията за трансгранична трудова мобилност Виза организира трето безплатно обучение на 29 и 30 октомври в Русе. Темата е Предприемачеството в компанията и как може да се постигне, развие и мотивира у служителите.
Повече информация и Заявка за участие можете да намерите тук:
http://www.brcci.eu/visa-obuchenie-3.

Ако сте креативен човек, искате да сте винаги в крак с променящия се свят и имате нови идеи, на които вярвате, че трябва да се вдъхне живот, непременно посетете безплатния ни курс „Предприемачи в компанията“.

Третото от серията безплатни обучения за подобряване на ключовите компетентности, които Агенция „Виза“ към Българо-румънската търговско-промишлена палата организира, ще се проведе на 29 и 30 октомври в хотел „Дунав“, зала ет.2.  Гост-лекторът  доц. д-р Даниел Павлов от Русенски Университет „Ангел Кънчев“ ще запознае присъстващите с предизвикателствата да си предприемач на работното място, с техниките за изграждане и мотивиране на предприемаческата култура и превръщането на идеята в завършен проект, готов за реализация на пазара. 

Курсът е изцяло практически и е предназначен за лица, които носят предприемаческия дух и желаят да го развиват, независимо дали търсят работа или са работещи,  или просто искат да променят професионалната си кариера в България или Румъния. Програмата на курса може да видите ТУК.

Ако желаете да бъдете част от групата, моля попълнете Заявката за участие.  

За лектора:

Ръководителят на предприемаческия център на Русенския университет „Ангел Кънчев“ доц. д-р Даниел Павлов е преподавател с 20 годишен опит.  Участва в редица международни проекти в областта на предприемачеството, транспорта, екологията и възобновяемата енергия. Членува в  Съюза на учените, Международната мрежа предприемачество и иновации в Югоизточна Европа, Асоциацията на преподавателите по икономика и управление в индустрията (АПИУИ). От 2012 г. е включен в Експертната листа на членове на журита и арбитри към Националната агенция за оценяване и акредитация.Обратно
© 2014 Русенски университет "Ангел Кънчев"